En blogg om min familj och mina hundar

lördag 9 april 2011

Rallylydnad i Borås

Äntligen har jag kommit så långt att jag kan rapportera här om hur det gått för oss. För mig och Jolt så var det ett förvånansvärt rent dåligt resultat. 56 av 100. urdåligt gick det. när vi klev över markeringen till tävlings plan så var det som jag slutade existera för Jolt, innan hade hon haft super focus på mig i tre timmar mitt ibland alla andra hundar. Inne på plan så fanns jag inte över huvud taget för henne. Det spelade ingen roll hur jag apade mig, så fort vi klev av planen så fanns focus där igen. Jag kan bara hoppas att jag någongång kan hitta henne även på tävlingsplanen. Men vi hade en super trevlig dag och jag är inte avskräckt alls, för som jag sa innan att vi kom iväg var största vinsten.
Maria och Tindra fick ett betydligt bättre resultat de blev godkända med 71 poäng. Även Trinda var ofocuserad men inte lika av som Jolt. Linnea gick med Cissi de fick också 71 poäng. Vilken poäng Mona fick minns jag skam att säga inte men de fick ett hedervärt HP.
Hela dagen har varit kantad med idel trevliga människor och en angenäm atmosfär. Kram för ikväll väl möt imorgon på gruppträningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar