En blogg om min familj och mina hundar

måndag 5 april 2010

Uppdatering

Jag har inte varit särskilt aktiv på den senaste tiden ska försöka ändra på detta. Om inte annat så kan jag lägga upp bilder från min dag.

Jag har fullt upp med att ta mig genom vardagen. Använder min energi till att orka med att jobba och värna om min familj och framförallt stimulera min underbara hund Jolt.

Jag och Rosa var i Varberg med henne förra helgen och ställde ut henne. Hon fick sin excelent klassifisering i bedömningen men syrran Jakita tog ck och vann konkurrenstävlingen och en annan tik kom tvåa med ett hp. Jolt kom trea men det beror mer på att matte inte har tillräkligt utställnings vana än Jolt.

Nu börjar snart unghunds kursen på TBK vi längtar så.

Sedan så har jag anmält Jolt till utställning i Larv 9 maj det ska bli kul.

I morgon så ska jag börja jobba halv tid hoppas att det går bra, Robert min underbara arbetskamrat är nu sjukskriven i åtminstone två veckor inte kul alls.

I dag så ringde jag polisen under vår promenad för det var någon/några som sköt lerduvor rätt över vår promenad väg väldigt obehagligt.

Jag har blivit beskyld för att vara falsk, hur man nu kan vara falsk för att man säger sin ärliga mening om att någon sparkar på sin hund. Och gör det direkt till vederbörande. I min värld är det raka motsatsen.

Kram alla och ta och överlev veckan som ligger framför oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar