En blogg om min familj och mina hundar

torsdag 11 februari 2010

Bilbesiktning och en sur make plus Tv-krångel

Idag var det den stora "visa dig från din bästa sidan bilen" dagen. Jag och Rosa tog med Texas och Jolt till bilbesiktningen, Kalle skulle till läkaren så han hann inte följa med.
Det vart två tvåor bromsar fram och en spindelled. Lite för bildoktorn att bita i.


Det var även a-kasse dag för Kalle, men han vart sur för när han lagt sitt till huskontot och betalt det han lånat av mig så hade han c:a 700kr att leka med i 14-dagar, till snus cigg och spel. Det är för lite tycker han.
Nu går han omkring och är sur på mig verkar det som, som om det är min skuld att han är arbetslös och har börjat odla sitt spelberoende igen.

Ja, det är min skuld att jag inte plockar honom på mer när månadsräkningarna blir högre. Det är min skuld att jag betalade hans jacka på 1500kr trots att det var sagt att han skulle betala den själv, eller att jag nollat hans tanka-konto, det är min skuld.

Jag blir så ledsen på att honom när han blir sådan här han talar inte med mig äter inte och idag hade han till och med låst dörren in till sitt rum.

Canaldigital har stängt av vårt ena kort en månad i förtid så nu har vi bara en fungerande tv. Markburnaboxern fungerar inte än. Kul!!! Not!!

Jag vill inte "får" nog inte heller sitta inne i Kalles rum och se på tv med honom när han är grinig.

1 kommentar:

  1. Fasiken vad surt, men du borde ändå ha de "fria" kanalerna på markburna boxern. Det är inte mycket, men något. Annars får du höra av dig, så kan du låna ett Tv-kort till datorn... Så kan du kika på fria kanalerna där i alla fall.

    SvaraRadera